Werkwijze Kapperspoli

1. Aanmelden

De kapster meldt zich aan bij de Helpdesk van de Kapperspoli. Dit kan van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 – 11.30 uur. Makkelijker is een mail te sturen naar info@huidenarbeid.nl. Dan nemen wij contact met je op en plannen we een afspraak.
Telefoon: 06-44420468
Adres: Pres. Kennedylaan 100 6883 AZ Velp.

2. Inplannen

De Kapperspoli hanteert geen wachtlijst. Na betaling van de factuur worden in overleg met de kapster afspraken gemaakt voor het weekprogramma.

3. Informatiepakket

Na het maken van de afspraken wordt zo nodig een informatiepakket opgestuurd.

4. Weekprogramma

In 1 week 3 keer een bezoek aan de Kapperspoli, aansluitend in de week erop soms nog 1 keer. Hier komen onder meer aan de orde; een uitgebreide werkplekanalyse (hoe en waar je mee werkt), uitvoerige allergietesten, medisch onderzoek, instructies en (handschoen)adviezen op maat.

5. Medische behandelingen

Medische behandeling wordt, indien noodzakelijk, gestart tijdens het weekprogramma en overgedragen aan de eigen huisarts of dermatoloog.

6. Verslag

Een week na het bezoek aan de Kapperspoli ontvangt de kapster een schriftelijk verslag van het onderzoek en de gegeven adviezen.

7. Begeleiding

De Helpdesk van de Kapperspoli neemt na zo’n 3 maanden telefonisch contact op voor een evaluatie. Mocht er eerder behoefte zijn aan overleg, dan is de Helpdesk van de Kapperspoli telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.30-12.30 uur